Go Dive Emmen

Dry Suit Diving

Een duiker die een droogpak heeft en weet hoe deze gebruikt dient te worden zal fantastische duikmogelijkheden ontdekken in de herfst en winter, aangezien het zicht dan meestal beter is dan in de zomer. Je ervaart duiken met je droogpak in helder water en met slechts enkele duikers om je heen.

Er zijn duikers die ook bij koude temperaturen duiken in een wetsuit of semi-droogpak. Maar duikers die plezier willen hebben en die aan hun gezondheid denken duiken liever met een droogpak.

In het Dry Suit Diving programma leer je de voordelen van duiken met een droogpak, kennis over verschillende pakken, ventielen, de keuze van onderpakken en droogpak-accessoires. Tijdens de 2 verplichte duiken worden de droog-duiktechnieken correct toegepast en demonstreer je de correcte verzorging en het onderhoud van een doogpak.

De cursus bestaan uit:

  • Digitaal les materiaal
  • 1 zwembad les
  • 2 Buiten duiken


Om mee te kunnen doen moet je in het bezit te zijn van een geldig open water brevet, een eigen duikuitrusting en droogpak. Voor leden is het mogelijk om materialen (m.u.v. droogpak) te huren.

Bij aanschaf van een droogpak is de deze specialty tegen een gereduceerde prijs te volgen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Huiswerk:
Voorafgaand aan de eerste cursus dag goed het digitale cursus materiaal door lezen, de bijbehorende video's bekijken en de vragen maken.

 

Klik hier om je aan te melden